EM-NYHETER

PING PONG POWER spenderade sportlovet i Limhamn

av | 2023-02-24 | EM-nyheter

Under sportlovet, 20-24 februari, besökte PING PONG POWER Malmö sporthallen i Limhamn där alla hade möjlighet att prova på pingis.

Tillsammans med Malmö stads aktivitet Kul i Malmö bjöd PING PONG POWER i samarbete med Limhamns BTK återigen in till prova-på-verksamhet. Denna gång intog vi Limhamns sporthall där våra duktiga PING PONG POWER-medarbetare Hugo Törngren, Charlie Ridegård, Georgios ”Gino” Gerakios, Lowa Palmnert, Hannes Lidén Isaksson och Emilia Persson fanns på plats i olika konstellationer under hela lovet och spred pingisglädje.

– Jag skulle vilja påstå att detta var den bästa PPP-veckan hittills för min del, säger Charlie Ridegård som varit med på flera evenemang tidigare, och som var på plats större delen av veckan i Limhamn.

Charlie fortsätter:
– Hugo och Gino har varit ute och besökt några skolor inför sportlovet vilket säkerligen lockat dit fler unga tjejer och killar. Besökarna har varit väldigt taggade. Sammanfattningsvis en väldigt bra vecka!

Under våren kommer PING PONG POWER Malmö fortsätta besöka olika platser runt om i staden, för att därefter följa upp förra sommarens succé på Ribban, Big Five och Malmöfestivalen med ett liknande upplägg i år.

Utöver att inspirera, spela och lära ut bordtennis till besökarna i Limhamns sporthall informerade PPP-medarbetarna om Bordtennis-EM som går av stapeln i Malmö Arena i höst.

– PING PONG POWER är ett fantastiskt sätt för oss att nå ut med bordtennis i Malmö så att hela staden kan få möjlighet att prova på sporten inför kommande mästerskap. Vi hoppas på stort intresse och att Malmöborna vill vara med och fylla arenan, säger Peter Johansson, projektledare för Bordtennis-EM i Malmö.


Under tisdagen var även Maria Christoforaki från PING PONG POWER Tjejraketen på plats i Limhamns sporthall och spelade samt berättade om kommande evenemang – framförallt den stundade tjejfestivalen som går av stapeln i Halmstad 18-21 maj.

Fler bilder från PING PONG POWER Malmö i Limhamns sporthall under sportlovet hittar du här.

Foto & video: Linda Carlsson