EM-NYHETER

Volontär på Bordtennis-EM – ansök här

av | 2023-01-31 | EM-nyheter

Bli en del av Bordtennis-EM 2023 i Malmö Arena! Som volontär blir du en ovärderlig pusselbit ett unikt, hållbart och fantastiskt mästerskap.

Nu har ansökningsformuläret äntligen öppnat. Genom att fylla i formuläret startar du din resa för att bli en del av Bordtennis-EM 2023. Ju fler dagar du har möjlighet att jobba samt tidigare relevant erfarenhet desto större chans har du att bli en del av teamet. Du behöver kunna närvara minst tre arbetspass.

Appen EventGo är det kommunikationsverktyg som kommer att användas före, under och efter mästerskapet. Det är därför av största vikt att du i ansökningsformuläret skriver in korrekta kontaktuppgifter för att få information framöver. Du kommer att bli kontaktad via mejl både om du blir antagen till volontärsteamet eller inte.

ANSÖK HÄR

Vi kommer att behöva cirka 300 volontärer inom områdena logistik, hospitality, press & media, transport, tävling, Fan Zone och support. Läs mer om respektive område här.

Missa inte chansen att få uppleva pingis i världsklass samtidigt som du kommer träffa nya vänner och skapa minnen för livet. Vi ser fram emot din ansökan!