PARTNERS

BLI PARTNER

Vill ni vara med och synas i samband med Bordtennis-EM i Malmö?
Hör av er till oss så skräddarsyr vi ett partnerupplägg som passar just er!

Kontakta oss på info@ettc23malmo.com för att veta mer om vilka möjligheter som finns.

VÅRA PARTNERS

STIGA SPORTS AB

STIGA Sports AB, med säte i Eskilstuna, är sedan många år Svenska Bordtennisförbundets huvudsponsor och förser landslagen med matchkläder samt alla mästerskapstävlingar med material. Nu fördjupas det redan långa och framgångsrika samarbetet genom att STIGA Sports AB blir officiell bordsleverantör till mästerskapet.

GERFLOR

Gerflor är ett multinationellt företag som är världsledande inom golvtillverkning. Med ledorden innovation, design och hållbarhet utvecklar Gerflor golv- och vägglösningar som uppfyller alla krav för sport men även en rad andra områden. Gerflor är officiell golvleverantör till EM i Malmö.

NITTAKU

NITTAKU är en framstående japansk tillverkare av bordtennismaterial. NITTAKU har varit specialist på premiumbollar av högsta kvalitet i årtionden, och kommer att vara officiell bolleverantör till Bordtennis-EM i Malmö.

EUROPEAN TABLE TENNIS UNION

European Table Tennis Union (ETTU) är det europeiska bordtennisförbundet och medarrangör till EM i Malmö 2023. Förbundet bildades den i mars 1957 och har sitt högkvarter i Wasserbillig i Luxemburg.

EVENT IN SKÅNE

Event in Skåne identifierar, värderar och värvar event och möten till Skåne och är med och skapar norra Europas ledande eventregion. Uppdraget är att stärka Skånes varumärke och bidra med destinationsutveckling som ökar Skånes attraktionskraft – bland annat genom Bordtennis-EM 2023 i Malmö!

MALMÖ STAD

Malmö är en stad i ständig rörelse, och kommer att stå som värdstad och medarrangör för Bordtennis-EM 2023 vilket vi är oerhört stolta och glada över. Mästerskapet blir startskottet för ett längre samarbete och kommer att sätta Malmö på ”bordtenniskartan” samt bidra till att stadens, och även hela regionens, bordtennisföreningar kan rekrytera nya medlemmar.

Under 2022 har Svenska Bordtennisförbundet tillsammans med Malmö stad lanserat rekryteringssatsningen “PING PONG POWER Malmö” vars syfte är att så många som möjligt, oavsett ålder och bakgrund, ska prova på pingis. Under sommaren har PING PONG POWER syns vid olika aktiviteter i staden som Big Five, Malmöfestivalen samt på den populära stranden vid Ribersborg och under hösten och våren är planen att besöka äldreboende, bibliotek, skolor, förskolor och fritidsgårdar runt om i Malmö.